Kuukausi on kummallinen käsite. Ihmiselämässä se ei tunnu kovin ratkaisevan pitkältä ajalta, mutta vuodessa kuukausi on kuitenkin 1/12 . Kirjoitin edellisessä blogipäiväkirjassa, että on kulunut kuukausi siitä kun olen edellisen kerran kirjoittanut ja nyt sitten meni taas sama aika. Se tuntuu tässä elto-opiskeluajassa aika pitkältä. Niin pitkältä, että tulee jo kynnys kirjoittaa tänne ylipäätänsä mitään. 

Onneksi kuitenkin sain taas itsestäni sen verran irti, että istahdin tähän koneen ääreen ja vain aloitin naputtamaan. Opiskelujen eteneminen on siinä vaiheessa, että nyt pitää ihan OIKEASTI opiskella. Pitäisi lukea tenttiin. Pitäisi tehdä tehtäviä. Pitäisi tehdä erikoistyötä. Pitäisi tehdä harjoittelusuunnitelma. Joten teenpä tähän nyt tilanne katsauksen kaikista näistä em. asioista.

TENTTIIN LUKEMINEN. Olen tehnyt suunnitelman, jota aion toteuttaa tenttiin lukemisen aikataulun suhteen. En ole aloittanut liian aikaisin, jotta asiat eivät jo ehtisi kadota päästä jonekin aivojen alitajunnan takalokeroon, mutta olen kuitenkin aloittanut! Tähtäimenä on nyt lukea siten, että luen tänään toisen kirjan loppuun ja viikonloppuna luen toiden kirjan. Sitten vain maanantai-iltana kertausta. Ja toivottavasti tentti edes kohtuullisesti. Se olisikin toiseksi viimeinen tentti, yes!

TEHTÄVIEN TEKEMINEN.  Päätin tehdä jäljellä olevat tehtävät, jotka pitäisi tehdä ennen seuraavaa lähiopetusjaksoa maanantaina juuri ennen lähiopetusjaksoa (ettei jäisi viime tippaan) Tuleepahan kuitenkin tehtyä, se kai on pääasia.

ERIKOISTYÖ. Siihen pitäisi runko olla valmis. Mutta vain päässä. Täytyy yrittää vääntää sitäkin paperille. Harmittaa vaan kun tutkimusaineisto jää vähän pieneksi, mutta eiköhän siitä jotain synny. Olen päättänyt kirjoittaa erikoistyön maaliskuun aikana. Katsotaan onnistuuko.

HARJOITTELU. Soitan viimeistään ensi viikolla harjoitteluohjaajalle ja sovin milloin voimme tavata ja tehdä harjoittelusuunnitelmaa yhdessä.

Joten aikataulutusta on tehty, katsotaan toteutuuko.