Jatketaan tätä samaa blogia, kun kerran se on olemassa, vaikka tässä onkin ollut parin vuoden tauko.

Eltoksi valmistuin ja jatkan opintoja nyt Jyväskylässä. Kohta on onneksi kanditutkinto tehty ja syventävät opinnotkin hyvällä alulla. Kirjoittelen tänne opintoihin liittyvää päiväkirjaa, koska se on helpoin tapa laittaa ylös opintojen etenemistä.

Tähän mennessä tapahtunut:

Opinnot alkoivat virallisesti syksyllä 2007, mutta käytännössä opiskeluun pääsin kiinni vasta syksyllä 2008. Töiden lomassa opiskelu ei oikein maistunut. Nyt kuitenkin olen saanut kohtuullisesti jotain tehtyäkin, esim. kandiin vaadittavat tutkimusmenetelmäopinnot ja kandityö on tehty. Tosin kandityöstä puuttuu vielä opponointi ja maturiteetti.

Kieliopinnotkin sain hammasta purren tehtyä. Ruotsin kirjallinen oli hankalaa, mutta suullinen sujui ihan hyvin. Englanti sujui ihan ok, vaikka olikin työläs kurssi. Sinänsä kielen opiskelu oli mukavaa näin todella pitkästä aikaa.

Joululoman aikana piti tehdä yksi oppimistehtävä ja se venyi yllättäen viime tippaan asti, mutta niinhän ne tehtävät tuppaa aina venymään. Silloin ainakin tulee tehtyä.....

Nyt pitäisi suunnitella harjoittelua ja se on tässä päällimmäisenä nyt mielessä. Kyselin juuri sähköpostilla opiskelijoille tutustumispaikkaa, menen nimittäin opettamaan erityispedaa sosionomeille ja he tarvitsevat tutustumiskäyntipaikan. Katsellaan onnistuuko.....

Tämä tällä erää. kirjoittelen lisää kun on kirjoitettavaa.